Határtalan Nap sétakoncertek

trafó | 2023. február 11.

Határtalan nap sétakoncertek

Rendhagyó városi sétákra invitálta a kalandkeresőket a Soharóza kórus és Grisnik Petra színművész. Három hajnal, három különböző séta, három meghatározó élmény! A pirkadatkor induló séták a napfelkeltéig kísérték a nézőket, Budapest három különböző kilátójához vezető úton.

A koncerttel egybekötött kirándulás célja, hogy fizikai és lelki értelemben is feszegesse a határokat – mesék, dalok, megosztások, beszélgetések övezték a csapat útját. Az idegenvezető Grisnik Petra, a séta öltetgazdái és a hallgatóság aktív kísérői a Soharóza kórus tagjai. A projekt a Budapest Tuning keretében, a Budapest Brand csapatával együttműködésben jött létre. A program során egy nagyjából két és fél - háromórás erdei sétán vettünk részt, ahol több helyen néha nem csupán a monoton hegymenet, hanem a terepviszonyok is kihívást jelentettek.

Mindhárom meghirdetett sétánál más-más terepviszonyok fogadtak: a legkönnyebben járható, sík terepen vezető út a Naplás-tavi kirándulás volt, a Hármashatár-hegyi útvonal inkább hosszabb, kitartást igénylő hegymenet egy rövid, de erős erdei emelkedővel, a Róka-hegyen a hosszabb kiépített út után pedig egy nagyjából 20 perces szakaszon kellett erdőben, szűk ösvényen meredeken felfelé haladni.

A projekt megvalósulását a Budapest Brand támogatta a Budapest Tuning keretén belül.

Soharóza: Határtalan Nap koncertséták

Scroll to top