A NAGY REGENERÁCIÓ

Részletek a Kultúra.hu beszámolójából a Cseh Tamás estről. Egy, ami rólunk szól, bár kicsit “különleges” a mondatszerkezete, és egy, ami “különlegesen” vicces:

“A SohaRóza Kórus fiatal énekesei felfrissítik az estét, különleges megjelenésükkel és vidámra dramatizálva a Levél nővéremnek dalait.”

“A hajnalig húzódó második részben sem aludt a közönség, a kimerítő tempó és a radikálisan eklektikus műsormenet ellenére, vagy azért. Cseh Tamás bakonyi törzse, többek között fia, Cseh András adott elő indián énekeket, majd hirtelen váltással a Szent Efrém Férfikar avatta imahellyé a színháztermet és tartott Sebestyén Mártával közös ősbemutatót. A bizánci zene főpapjainak szájából különlegesen hangzottak a Cseh Tamás folklór káromkodós fordulatai. A Monty Python és Kafka műveinek hangulata vonult át a termen, de Dresch-ék előadása, Hobó Batthyány téri blues című nótája, amit Cseh-Bereményi írt, ám olyan, mint egy Cseh-Bereményi paródia, valamint a Csík zenekar által előadott Illegalitás című politikai pamflet, meg a többi ősbemutató sem volt altató jellegű.”

Teljes cikk

Címkék: , ,

Itt lehet hozzászólni !